Vesa Laine valittu vuoden 2017 psykologianopettajaksi

Psykologian opettajat PSOP ry on valinnut vuoden 2017 psykologianopettajaksi Vesa Laineen

VesaLaine
Kuva: Vesa Laine, Facebook

Vesa Laine toimii Porin suomalaisen yhteislyseon lukiossa psykologian ja uskonnon lehtorina. Laineen valintaan vaikutti vahvasti hänen pohdiskeleva ote psykologiatieteeseen. Hän on tuonut esille monia uusia ja avartavia mielipiteitä ja ajatuksia niin psykologian ilmiöistä, teorioista ja käsitteistä kuin myös psykologian opetuksesta. Laine pitää mm. LuPsy – lukion psykologiaa soveltamassa blogia, jossa hän tarkastelee mielenkiintoisella tavalla monia psykologian ilmiöitä. Laine on toiminut urallaan myös Mielen Maailma oppikirjasarjan kirjoittajana.

PSOP ry onnittelee Vesa Lainetta! Vesa Laine palkitaan virallisesti PSOP:n syyspäivillä 7.-8.10. Helsingissä.