PSOP ry onnittelee 60-vuotiasta Psykologiliittoa!

Psykologianopettajat PSOP ry onnittelee 60-vuotiasta Psykologiliittoa ja toivottaa menestyksekkäitä vuosia eteenpäinkin.

Psykologianopettajat kiittää mahtavasta yhteistyöstä, joka on alkanut jo edellisen puheenjohtaja Tuomo Tikkasen aikana ja jatkuu edelleen uuden puheenjohtaja Annarilla Ahtolan kanssa. Tuomo Tikkasen ehdotuksesta aloitettiin 20 vuotta sitten vuoropuhelu ylioppilastutkintolautakunnan ja psykologianopettajien välillä, mikä oli aikanaan aivan vallankumoksellista.

Psykologiliitto on ollut mukana ja avustamassa, kun perustettiin EFPTA, psykologianopettajien eurooppalainen kattojärjestö. Muun muassa säännöt tulivat Tuomo Tikkaselta ja Psykologiliitolta. Toivomme vähintään yhtä hyvää yhteistyötä jatkossakin, ja olemme psykologianopettajissa erittäin kiitollisia näistä hyvistä väleistämme!

Pia Räsänen
PSOP ry:n puheenjohtaja

juhlavuodenlogo_vaaka_nettiin

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s