Syksyn 2018 valiovastaajien juhla

Psykologiliitto ja Suomen psykologian opettajien yhdistys ovat jakaneet yhdessä palkintoja ja stipendejä parhaiten psykologian ylioppilastutkintokokeen selvittäneille abiturienteille vuodesta 1997 alkaen.

30.11.2018 juhlittiin Helsingissä Eiran aikuislukiolla syksyn 2018 valiovastaajia, joita tänä vuonna palkittiin neljä. Valiovastaajat palkittiin PSOP ry:n kunniakirjalla sekä 100e:n stipendillä. Lisäksi YTL:n psykologian jaoksen puheenjohtaja, professori Kai Hakkarainen ojensi tilaisuudessa jokaiselle valiovastaajalle ”työtodistuksen” akateemisesta lahjakkuudesta ja upeasta tiedon soveltamisen osaamisesta.

Syksyn 2018 valiovastaajat:
Jenna Viro, Sibelius-lukio, 120 pistettä
Jertta Peurasaari, Eiran aikuislukio, 118 pistettä
Aino Pylkki, Raision lukio, 116 pistettä
Pinja Orvasto, Luostarivuoren Lyseon lukio, 115 pistettä

PSOP ry onnittelee lämpimästi tämän syksyn valiovastaajia sekä kaikkia muitakin psykologian kirjoituksista selvinneitä opiskelijoita!

IMG_4398

Valiovastaajia juhlittiin kuohuvan ja kahvin voimin ja toinen toistaan innostavampia puheita kuunnellen. Juhlijat saivat myös nauttia Sibelius lukion opiskelijoiden taitavista musiikkiesityksestä. Sibelius lukion toisen vuosikurssin opiskelijan Kiira Karimaan (kuvassa) ihastuttavien musiikkiesitysten lisäksi juhlissa kuultiin lukion tyttökuoron esityksiä.

IMG_4383 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s