Kevään 2019 pisteytysohjeet

Kevään 2019 pisteytysohjeet on julkaistu. Ohjeet löytyvät kohdasta Ajankohtaista => YO-pisteytysohjeet. Ohjeiden lukemiseen tarvitset vuoden 2019 jäsenalueen salasanan. Mikäli olet maksanut jäsenmaksun, mutta et ole saanut salasanaa, olethan yhteydessä jäsensihteeriin.

PSOP ry:n pisteytystyöryhmään kuuluvat K2019: Raija Anttila (työryhmän vastaava), Tarja Ala-Heikkilä, Essi Avela, Mirjami Berg, Teija Jokinen-Luopa, Teija Havana, Kristiina Holm, Satu Honkkila, Kirsti Hokkanen, Johanna Jämsä, Laura Kemppainen, Tina Kinnunen, Johanna Korkatti, Elsa Kuittinen, Markus Masalin, Heidi Meltovuo, Raimo Niemelä, Terhi Nieminen, Eija Nieminen, Minna Nummenmaa, Susanna Nyblin, Kyösti Pieviläinen, Anne Riekkinen, Pia Räsänen, Johanna Salonen, Minna Streng, Atte Tahvanainen, Laura Takala, Kristiina Tallgren, Marjo Tavast, Katriina Vartiainen, Marja Vatjus-Suni, Elisa Vehmanen, Vesa Åhs

Kai Hakkarainen osallistui pisteytystyöryhmän Helsingin kokoukseen YTL:n jaoksen edustajana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s