Syyspäivät 19.-20.11.2021 – ennakkotietoa

PSOP:n syyspäivät 19.-20.11.2021 Helsingissä

PSOP viettää kuluvana vuonna juhlavuottaan. Sen 50-vuotista taivalta juhlitaan Helsingissä 19.- 20.11. 2021.

Perjantain juhlavastaanotto on klo 16 Oopperatalossa, ja ohjelmassa on ruokailun ja juhlaohjelman lisäksi Oopperan kummitus (klo 19). Olemme saaneet tähän esitykseen 50 lippua, ja juhlatilaankin mahtuu juhlaväkeä tämä määrä. Ilmoittautuminen aukeaa 4.10 ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta perjantain ja lauantain ohjelmaan on PSOP:n jäseniltä 80 e. PSOP kustantaa Oopperan kummitus -lipuista 50%, joten perjantain ruoka ja ohjelma on juhlaväelle ilmaista, osallistuja maksaa vain osuutensa (50e) oopperan lipusta.

Lauantaina 20.11. klo 10 – 15 järjestetään Syyspäivät ja vuosikokous Eiran Aikuislukiolla Helsingissä turvallisesti hybridikoulutuksena. Lähikoulutukseen otetaan max 70 ilmoittautunutta, elleivät kokoontumisrajoitukset muuta tilannetta. Koulutuspäivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki toimitetaan 4.10. sekä jäsenkirjeessä että PSOP:n sivuilla.

Pelkän lauantain koulutuspäivän hinta ilman perjantain juhlaa on 30 euroa jäsenille, ja ei-jäsenille 50e. Opiskelijat, uudet juuri liittyneet jäsenet, eläkeläiset ja työttömät maksavat lauantain koulutuksesta 15e.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s