Psykologian opettajien kevätpäivät la 14.5.2022

  • PSOP ry järjestää perinteisen kevätkoulutuspäivän lauantaina 14. toukokuuta 2022. Koulutus järjestetään tänä vuonna vain lähitapahtumana Eiran aikuislukiolla Helsingissä. Tervetuloa mukaan!

Luennoitsijoina ovat mm.  HuK Ilari Kousa aiheella Neurotransmissio, PsT yliopistonlehtori Eino Partanen neuroplastisuutta ja kuntoutusta käsittelevällä esityksellä sekä professori Kimmo Alho tarkkaavaisuutta ja toiminnanohjausta käsittelevällä esityksellään. 

Koulutuksen hinta jäsenille on 50 euroa ja opiskelijoille, eläkeläisille ja vanhempainvapaalla oleville hinta on 30 euroa. Hintaan sisältyy tervetuliaiskahvit aamusämpylöineen sekä ohjelma. Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa huhtikuun alkupuolella PSOP.n nettisivuilla https://psop.fi/

Suunnitelmissa ovat myös PSOP:n Kevätpäivä -etkot pe 13.5. klo 19 -21 Scandic Grand Central- hotellilla, jossa voimme tutustua, verkostoitua  ja ideoida yhdessä esim. viinilasillisen äärellä. Lasi viiniä tai muuta juomaa sisältyy tähän vapaamuotoiseen illanviettoon koulutuspäivään osallistuville. Yhdistyksemme kunniajäsenet ovat tervetulleita mukaan ilman muuta – tervetuloa!

Tarkempaa tietoa koulutuspäivästä on saatavissa huhtikuun jäsenkirjeessä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s